بسم الله الرحمن الرحيم
الكريمة السائلة وهى كريمة الخفق من شركة المراعى ولكنى اضف اليها حليب بدرة وفانيليا وقليل من السكر المطحون يكثفها ويطريها ويدسمها
الكريمة بعد الخفق
المكونات ناشفة
المكونات بعد اضافة الحليب المسخن اليها والمضاف له الفانيليا السائلة
ام على فى اخر مرحلة مرحلة الكريمة المخفوقة على الحليب والمكونات الناشفة
ام على بالفرن داخل صينية ومغطاة بالقصدير
كى لايفور الحليب وينسكب ويوسخ الفرن ..خخخخخ
وههذ الخلطة من اختراعى لعدم وجود ((الرقاق ))بتاع ام على
وفى ليلة هفت لى خاصة مع البرد دا ..
وبنفس اللحظة هى وجبة مكلفة وكمان دسمة على الصحة ...
لكن مرة فى العمر ما خسارة نجربها..
المقادير كالاتى
كورن فليكس ..
زبيب
نارجين
مكسرات استعملت لوز غير مملح وعين جمل وفستق..تباع بالربع فى بقالة القدس ببورتسودان
او بقالة الجمارك بترانسيت
قمت بتكسيرهم فى مدق نظيف مافيه ريحة توم..
احضرت كريم شانتى الذى يباع بالفلتى عند الوردة البيضا ...وضربته وتركته على جمبه
حليب مسكر وجاهز قمت بغليه
ثم علبة نستله محلى مركز وطبعا لان اللبن عندنا مسيخ وما عندو طعم ..زدت عليه النستله..
ثم وضعت الكورن فليكس حسب الصينية ...
وعليه وزعت المكسرات المجروشة والذبيب وجوز الهند النارجين
ثم سكبت اللبن الحار بعد ما ضفت له النستله المركز وذوبته فيه تماما
ثم فى الاخر اضفت ع ليهم الكريم شانتى المضروب
ثم اغلقت الصينية بقصدير وادخلتها فرن متوسط الحرارة
ولاتاخذ كتير فى الفرن حتى لاينفش الكورن فليكس ويتشرب كل اللبن الفيهو...
واخيرا كانت ام على ..طعم مقبول وحقيقى
ارجو ان تجربوها لو سمحت الظروف ...

وبصراحة هى صينية للحبايب وبس ...
الكريمة السائلة وهى كريمة الخفق من شركة المراعى ولكنى اضف اليها حليب بدرة وفانيليا وقليل من السكر المطحون يكثفها ويطريها ويدسمها
ورهيبة فى تزيين الكيكي المنزلى تصبح كالجاهزة..
المكونات ناشفة
المكونات بعد اضافة الحليب المسخن اليها والمضاف له الفانيليا السائلة
ام على فى اخر مرحلة مرحلة الكريمة المخفوقة على الحليب والمكونات الناشفة
ام على بالفرن داخل صينية ومغطاة بالقصدير
كى لايفور الحليب وينسكب ويوسخ الفرن ..خخخخخ
وههذ الخلطة من اختراعى لعدم وجود ((الرقاق ))بتاع ام على
وفى ليلة هفت لى خاصة مع البرد دا ..
وبنفس اللحظة هى وجبة مكلفة وكمان دسمة على الصحة ...
لكن مرة فى العمر ما خسارة نجربها..
المقادير كالاتى
كورن فليكس ..
زبيب
نارجين
مكسرات استعملت لوز غير مملح وعين جمل وفستق..تباع بالربع فى بقالة القدس ببورتسودان
او بقالة الجمارك بترانسيت
قمت بتكسيرهم فى مدق نظيف مافيه ريحة توم..
احضرت كريم شانتى الذى يباع بالفلتى عند الوردة البيضا ...وضربته وتركته على جمبه
حليب مسكر وجاهز قمت بغليه
ثم علبة نستله محلى مركز وطبعا لان اللبن عندنا مسيخ وما عندو طعم ..زدت عليه النستله..
ثم وضعت الكورن فليكس حسب الصينية ...
وعليه وزعت المكسرات المجروشة والذبيب وجوز الهند النارجين
ثم سكبت اللبن الحار بعد ما ضفت له النستله المركز وذوبته فيه تماما
ثم فى الاخر اضفت ع ليهم الكريم شانتى المضروب
ثم اغلقت الصينية بقصدير وادخلتها فرن متوسط الحرارة
ولاتاخذ كتير فى الفرن حتى لاينفش الكورن فليكس ويتشرب كل اللبن الفيهو...
واخيرا كانت ام على ..طعم مقبول وحقيقى
ارجو ان تجربوها لو سمحت الظروف ...

وبصراحة هى صينية للحبايب وبس ...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق